Det frivillige Skyttervesen
0,00
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00

Salgsbetingelser

Forbrukerombudet har veiledninger for e-handel og standard oppsett for salgsbetingelser. I høyremenyen på følgende link finner du relevante veiledninger og oppdaterte standardbetingelser. 

Forbrukerombudet om e-handel

 

Generelle betingelser

Nettbutikken eies av Det frivillige Skyttervesen (heretter DFS), organisasjonsnummer 943 942 102. Vår adresse er:

Det frivillige Skyttervesen
Økernveien 121 B
0579 Oslo

Kontakt oss gjerne!  Henvendelser vedr. nettbutikken: salg@dfs.no eller pr telefon (se www.dfs.no for telefonnummer). 

 

Prisinformasjon

Alle priser er oppgitt i norske kroner og vises inklusive merverdiavgift i kassen. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt m.m.

Det belastes fast frakt- og ekspedisjonsgebyr på kr 140,- eks mva pr ordre.

 

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi setter ingen minimumsalder for vår kunder som skal handle i vår nettbutikk, men vi fortsetter at kunden som handler med kort er gammel nok til å disponere kort på lovlig vis. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

 

 

Salgs- og leveringsbetingelser

 

Ekspedering av ordre

Alle bestillinger som gjøres vil normalt bli pakket og sendt fra vårt lager i Oslo innen 8-10 arbeidsdager. I salgsperioder og andre perioder med høy aktivitet, lav bemanning, eller ved utsolgt vare, kan leveringstiden bli noe forlenget.

 

Personopplysninger

DFS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

 

Kortinformasjon

Når du handler hos DFS blir betalingen behandlet av DIBS, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

 

Faktura

Skytterlag invilges kreditt og for tilsendt faktura. Det må da først registreres en konto på skytterlaget.

 

Rutiner for retur av varer

 

Avbestilling

Dersom du ønsker å avbestille en vare som er bestilt, ta kontakt med oss så raskt som mulig på salg@dfs.no. Vi ønsker at eventuell avbestilling skjer innen 3 dager.  Skriv om du ønsker å bytte varen i en annen størrelse, vare eller om du ønsker pengene tilbake, så behandler vi saken din så snart vi kan. Send oss ordrenummer samt kontonummeret som pengene skal tilbakeres til.  

 

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi DFS beskjed på salg@dfs.no om at du vil påberope deg mangelen. Vi vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp.

 

Retur av varer

Du som kunde betaler returfrakt.

 

Angrerett

I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøper mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den. Du som kunde betaler returfrakt.

 

Trygg handel

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personalopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven. Vennligst se linkene nedenfor for mer tips og råd:

www.forbrukerombudet.no
https://www.forbrukertilsynet.no/
www.lovdata.no

 

 

 

 

 

 

 

 

Trykk ENTER for å søke